عکاسی با نرم افزار حسابداری


عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وب سایت من خوش امدید






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

:: کل مطالب : 278
:: کل نظرات : 1

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 85
:: باردید دیروز : 163
:: بازدید هفته : 1559
:: بازدید ماه : 4891
:: بازدید سال : 4891
:: بازدید کلی : 274741

RSS

Powered By
loxblog.Com

پنج نفر

عکاسی با نرم افزار حسابداری
پنج شنبه 26 ارديبهشت 1400 ساعت 18:18 | بازدید : 925 | نوشته ‌شده به دست محمد حسین احمدی | ( نظرات )

به راحتی می ‌توان عکاسی را در صدر جدول جذاب‌ترین‌ها قرار داد. از آنجا که عکاسی با ثبت خاطرات مهم ما سر‌و‌کار دارد، یک عکاس باید عاشق باشد تا بتواند بهترین لحظات را در بهترین قاب‌ها ثبت کند. اما عاشقی که برای کسی نون و آب نمیشه!

در کنار عکاسی، حسابداری هم از رشته‌های تخصص است که از ضروریات هر کسب‌و‌کاری است. تنها جذابیت حسابداری سر‌و‌کله زدن با پول و محاسبه سود است. وگرنه که بحث مالیات و مو را از ماست بیرون کشیدن کارشناسان مالیاتی و حساسیت بالا در ثبت و تحلیل اعداد ریز و درشت کسب‌و‌کارها کار هر کسی نیست. علی‌الخصوص وقتی روی صحبت با بچه‌های هنرمند و با ذوق عکاس باشد که مدام در حال بالا و پایین کردن زاویه دید و پیدا کردن بهترین قاب برای گرفتن یک شات حسابی هستند.

بله کار عکاس ثبت کردن لحظه‌ها است و کار حسابدار ثبت کردن اعداد و ارقام مالی. هر دو دقت و وسواس زیادی را طلب می‌کند که اگر اهل فن نباشید با پستی و بلندی‌های زیادی مواجه خواهید‌شد.

همان‌طور که زمینه کاری عکاس‌ها بسیار متفاوت است، از ساده‌ترین کار یعنی گرفتن عکس‌های پرسنلی و چاپ عکس‌های خانوادگی گرفته تا ساخت تیزرهای تبلیغاتی برای کسب‌و‌کارهای کوچک، با هزینه‌های بسیار متنوعی نیز سر‌و‌کار دارند و برای مدیریت بهتر برنامه‌ها و بعد مالی آنها به ثبت و ضبط هزینه‌ها و پیگیری امور مالی نیاز است. پس چه کسی مطمئن‌تر از نرم افزار حسابداری استاندارد که با حواس جمع تراکنش‌های مالی را ثبت می‌کند.

از هزینه‌های متغیر که بگذریم، بحث هزینه‌های ثابت نیز جای خودش را دارد. اینکه با یک حساب سرانگشتی متوجه خواهید‌شد هزینه‌هایی مانند حقوق و دستمزد، اجاره بها و هزینه انرژی درصد مهمی از هزینه‌های کسب‌و‌کار را تشکیل می‌دهند. بنابراین هیچ رقمه نمی‌توان اهیمت حسابداری را برای عکاسان نادیده گرفت. در این نوشته سعی داریم کمی از جایگاه نرم افزار حسابداری برای اتلیه‌های عکاسی و فیلمبرداری و کمک به حساب و کتاب دقیق آنها صحبت کنیم.

امضا کردن قرارداد کاری با عکاس حکم سوت شروع بازی فوتبال را دارد. با این تفاوت که دو طرف با امضا کردن قرارداد، شرایط بازی یا همان شرایط کار را قبول کرده و برای رساندن تعهدات خود تا تاریخ مشخص با هم همکاری می‌کنند. اگر قرارداد کاری اصولی و شفاف نباشد، چه برای عکاس و چه برای ارباب رجوع می‌تواند دردسر‌آفرین باشد.

البته متن قرارداد اغلب ثابت است و تنها نوع خدمات و شرایط ارائه آن بسته به نیاز متفاوت خواهد‌بود. از آنجا که عکاسی در دسته کارهای خدماتی قرار می‌گیرد، اشاره دقیق به نوع خدمات و زمان تحویل و هزینه آنها از ضروری‌ترین مواردی است که باید در متن قرارداد به طور شفاف بیان شود. همچنین نوع تسویه حساب (نقدی یا مدت دار) و وضعیت پرداخت هر قرارداد باید ثبت و مشخص باشد تا از بعد مالی قرارداد و بحث پاس شدن چک‌ها غافل نشویم.

بعد از بستن قرارداد ثبت اطلاعات هر قرارداد همچون تاریخ مشخص شده برای عکاسی، میزان پرداختی نقدی، تاریخ و مبلغ چک های هر قرارداد و تیم انتخابی برای انجام عکاسی قرارداد ضروری است.

آموزش های بیشتر در وبلاگ سایت پارمیس: https://www.parmisit.com/support/training-center/articles




|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید

/weblog/file/img/m.jpg
علی در تاریخ : 1400/9/9/2 - - گفته است :

عالیه.



نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: